Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

 

Ce date cu caracter personal utilizam? Prelucram datele dumneavoastra de contact (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa postala), precum si istoricul dumneavoastra de cumparaturi pentru a interactiona cu dumneavoastra.
In anumite cazuri (spre exemplu atunci cand va furnizam un produs sau un serviciu) prelucram date precum cod numeric personal, serie si numar act identitate sau date bancare.
De asemenea, atunci cand vizitati site-ul nostru, putem prelucra informatii despre dispozitivele utilizate pentru accesarea site-ului si despre interactiunea dumneavoastra cu site-ul.

De ce prelucram datele dumneavoastra? Seminee Altfel SRL a obtinut datele dumneavoastra personale direct de la dumneavoastra  pentru ca ati interactionat cu noi la unul din evenimentele organizate de Seminee Altfel SRL, ati achizitionat unul din produsele sau serviciile vandute de noi sau ne-ati solicitat o oferta ori ati vizitat site-ul nostru.
Utilizam aceste date pentru realizarea urmatoarelor intereselor noastre  legitime :

 • Transmiterea de promotii, oferte si noutati adaptate intereselor si nevoilor dumneavoastra;
 • Oferirea de servicii asociate (garantie, revizii, etc) in cazul produselor de folosinta indelungata;
 • Servicii de marketing direct (prin intermediul postei electronice sau fizic) si publicitate cu privire la produsele si serviciile noastre;
 • De asemenea, daca ne-ati solicitat o oferta sau ati achizitionat un produs sau un serviciu vandut de Seminee Altfel SRL, prelucram datele dumneavoastra pentru a va putea raspunde la solicitari si pentru a va furniza serviciul sau produsul respectiv.
  Cat timp prelucram datele dumneavoastra? Pentru a va asigura o experienta cat mai personalizata in interactiunea cu noi, pastram datele dumneavoastra personale pentru o perioada de maximum cinci ani de la ultima dumneavoastra interactiune cu Seminee Altfel SRL, cu exceptia cazurilor in care reglementarile legale aplicabile impun o perioada mai mare de stocare. Totusi, nu ne angajam sa pastram aceste date pentru intreaga perioada mentionata mai sus si putem sterge sau anonimiza datele dumneavoastra mai devreme.Cui dezvaluim datele dumneavoastra? Seminee Altfel SRL nu vinde, nu transfera, nu dezvaluie si nu permite accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal unor terti care nu au legatura cu activitatea sa.Pentru a putea atinge scopurile descrise mai sus, Seminee Altfel SRL poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal altor entitati sau furnizorilor de produse si servicii angajati de Seminee Altfel SRL pentru interactiunea cu dumneavoastra, respectiv:
 • companii de transport sau curierat si operatori de logistica angajati de Seminee Altfel SRL;
 • companii specializate ce desfasoara campanii de marketing sau cercetare de piata in numele Seminee Altfel SRL;
 • furnizori de servicii IT ce asista Seminee Altfel SRL pentru functionarea si intretinerea sistemelor si site-ului Seminee Altfel SRL;
 • furnizorilor de servicii de intretinere si garantie angajati de Seminee Altfel SRL.

In toate cazurile descrise mai sus dezvaluirea datelor dumneavoastra cu caracter personal este realizata in baza unui contract incheiat cu destinatarii datelor, prin care acestia se obliga sa utilizeze datele exclusiv in scopul in care le-au fost incredintate, sa respecte obligatia de confidentialitate si de asigurare a securitatii datelor, precum si sa respecte toate prevederile legislatiei in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal.
De asemenea, putem dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal unor autoritati publice (ANAF,Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate de acestea.

Ce drepturi aveti si cum le puteti exercita? Intrarea in vigoare a GDPR va asigura urmatoarele drepturi pe care le puteti exercita in mod gratuit adresand o solicitare in scris societatii Seminee Altfel SRL:

 • Sa fiti informat daca Seminee Altfel SRL va prelucreaza sau nu datele personale si care sunt acestea;
 • Sa solicitati corectarea datelor transmise, in cazul in care acestea sunt incorecte sau incomplete;
 • Sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra, pentru motive intemeiate si legitime ce tin de situatia dumneavoastra particulara. In cazul prelucrarilor in scop de marketing direct, va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare;
 • Aveți dreptul la portabilitatea datelor pe care ni le-ați furnizat prin mijloace electronice pe baza consimțământului sau pentru executarea unui contract;
 • Sa solicitati restricționarea prelucrării datelor dumneavoastra;
 • Sa solicitati stergerea datelor dumneavoastra, cu exceptia situatii in care legea interzice stergerea. Puteti exercita drepturile mentionate mai sus prin transmiterea unui e-mail la adresa contact@semineealtfel.ro. Pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal si a intereselor dumneavoastra, va putem solicita informatii suplimentare in scopul identificarii dumneavoastra.
 • Sa depuneti o plangere la o autoritate de supraveghere dacă considerați că prelucrarea datelor este o încălcare a GDPR .

Confidentialitatea datelor dumneavoastra. Atunci cand prelucram datele dumneavoastra, utilizam masuri tehnice si organizationale care sa asigure confidentialitatea, disponibilitatea si corectitudinea datelor dumneavoastra.
Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie (codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, date bancare), sunt prelucrate in conditii limitative si in concordanta cu dispozitiile legale aplicabile acestui tip de date, cu asigurarea unor masuri tehnice adecvate pentru protejarea lor. Cu toate acestea, niciun sistem de securitate a informatiilor nu este infailibil. De aceea lucram in mod continuu pentru a asigura pastrarea masurilor noastre de securitate la cel mai inalt nivel si ne angajam sa va informam la timp in cazul oricaror incidente de securitate ce ar putea sa prezinte un risc semnificativ pentru drepturile dumneavoastra.

CONTACT

SEMINEE ALTFEL
Sediu: Brasov
Str. Ioan Socec 12C

http://goo.gl/pAX2h4

Tel.: + 40 722 714 464
andi.ion@semineealtfel.ro